Köp Trangia 25-3 UL Med Gasbrännare från Outdoorpro.dk

Att tillaga mat utomhus har aldrig varit enklare än med Trangia 25-3 UL med gasbrännare. Detta stormkök från Trangia är designat för att vara ultralätt, vilket gör det idealiskt för vandring och camping där varje gram räknas. Setet inkluderar två kastruller, en stekpanna som även fungerar som lock, två vindskydd, ett handtag och en effektiv gasbrännare. Med en vikt på endast 1175 gram är det enkelt att bära med sig i ryggsäcken.

Egenskaper och Fördelar

Trangia 25-3 UL med gasbrännare är känt för sin pålitlighet och höga funktionalitet. Här är några av dess främsta egenskaper:

Komplett Matlagningsset

Setet innehåller allt du behöver för att laga mat för upp till tre personer. De två kastrullerna har en kapacitet på 1,5 respektive 1,7 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att laga olika typer av rätter.

Effektiv Gasbrännare

Gasbrännaren är mer stabil och effektiv jämfört med spritbrännare, vilket minskar koktiden med två tredjedelar. Den renare förbränningen gör också att du slipper rengöra kastruller och stekpanna utvändigt efter användning.

Användning i Olika Väderförhållanden

Med de medföljande vindskydden kan du laga mat även under blåsiga förhållanden, vilket gör detta stormkök perfekt för alla typer av friluftsaktiviteter.

Köp från Sverige

Även om du bor i Sverige, kan du enkelt köpa detta fantastiska stormkök från den danska outdoorbutiken Outdoorpro.dk. De erbjuder snabb leverans och en smidig köpupplevelse, vilket gör det enkelt att utrusta sig för nästa äventyr.

Vanliga Frågor