skip to Main Content
NAViS POWERSTORE

NAViS POWERSTORE hittar du i Luleå på Storheden, Betongvägen 14. Vi har våra lokaler mittemot Jula. Välkommen in på en god kopp kaffe!

info@navismaskin.se
0920 - 222 111

Öppettider

Mån – Fre:    9.00 – 17.30

Lör:   10.00 - 14.00

Sön:   Stängt

0920 - 222 111 info@navismaskin.se

MARIN

Oavsett vilken typ av båt du letar efter så hittar du den hos NAViS Maskin & Marin!
Vi har allt från större båtar till mindre rodbåtar.

suzuki_30
suzuki-logo_180

Suzukis strävan att utveckla och effektivisera fyrtaktsutombordare har lett till att vi har presenterat fler högteknologiska lösningar än från någon annan utombordstillverkare. Suzuki är idag i spetsen vad det gäller prestanda, driftsäkerhet och teknisk kvalitet.

amt_boats
img_left_boats_amt_logo

AMT, Advanced Marine Tech, har inte fått sitt namn av en tillfällighet. Teamet bakom AMTs båtprogram har 30 års erfarenhet av marin produktutveckling och har över 30.000 tillverkade båtar på sitt goda samvete.

kimple_boat
kimple_130

En Kimple aluminiumbåt är en trygg investering. Säker, stark, tålig och med ett högt andrahandsvärde. Att båten också är miljövänlig och kan återvinnas till nästan 100% gör att det känns extra bra att äga en aluminiumbåt. En investering för framtiden.

oskwig
oskwig_130

Unna dig en bekymmerfri sommar med en OSKWIG aluminiumbåt. En aluminiumbåt är en trygg investering i framtiden, lätt, stark och säker. Ett högt andrahandsvärde gör ditt val även ekonomiskt tryggt. I Oskwig har vi förenat trevliga båtar med bra kvalitet till ett riktigt bra pris.

Back To Top