skip to Main Content
NAViS POWERSTORE

NAViS POWERSTORE hittar du i Luleå på Storheden, Betongvägen 14. Vi har våra lokaler mittemot Jula. Välkommen in på en god kopp kaffe!

info@navismaskin.se
0920 - 222 111

Öppettider

Mån – Fre:    9.00 – 17.30

Lör:   10.00 - 14.00

Sön:   Stängt

0920 - 222 111 info@navismaskin.se

ATV

Att köra fyrhjuling är kul, enkelt och effektivt, med ATV går vardagsbestyren så mycket fortare. Du kan nöjesköra, ploga, eller dra timmer ut ur skogen – listan kan göras hur lång som helst. Vi har maskiner för alla användare och alla plånböcker, från 90–1000cc.

XRaction3
arcticcat_logo200

Vid köp av en ny Arctic Cat ATV får du hela 3 års maskingaranti. Maskingarantin gäller mekaniska problem i motor-, el-, fjädrings- eller drivsystem som vid normalt bruk kan hänföras till tillverknings- eller monteringsfel. Detta villkor gäller en period om tre år, utan begränsningar i körsträckan.

suzukiatv
suzuki-logo_180

En Suzuki är en kvalitetsprodukt i varje detalj och har naturligtvis en förlängd reklamationsrätt på hela 5 år för nylevererade terränghjulingar av KingQuad modell. Reklamationsrätten omfattar motor, växellåda, drivlina och elektronik som digitala instrument, styrenheter för tändning, bränsleinsprutning och laddningsregulator.

hisun
hisun-logo150

Oavsett vilken modell du väljer, får du mycket maskin och utrustning för pengarna. Samtliga maskiner drivs fram av en CVT automatväxellåda och har servostyrning.  Maskinerna är traktorregistrerade. Du har två års maskingaranti på Hisun ATV.

cfmoto
cfmoto_logo_120

Hög kvalité samt ett starkt fokus på innovation och utveckling har gjort CFMOTO till ett välkänt varumärke, även på den globala marknaden.
CFMOTO är världens snabbast växande ATV-märke och sedan 2013 även störst i Sverige. Komplett sortiment från 500-800cc.

Back To Top